KONYA / SELÇUKLU - İstanbul Ticaret Odası Şehit Muhterem Ak Ortaokulu

May

Bahçesi yeşil altınlar olan ağaçlarla örülü okulumuzun iç mekanlarını da yeşillendirdik. Saksılarımıza diktiğimiz küçük fidanlarımız koridorlarımıza çok yakıştı. Destekleri için velimiz Ali DEMİR'e teşekkür ederiz. Ayrıca yeşile olan sevgilerinden dolayı tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlarız.

Nis

TBMM' nin açılışının 103. yılında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda program, yarışmalar, oyunlarla kutlandı. Programda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizin bayramını kutlarız.

Nis

Okulumuzun bahçesindeki ağaçların bakımı ve temizliği Selçuklu Belediyesi ekipleri tarafından özenle yapıldı. Belediyemize teşekkür ederiz.

Nis

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında fiziki iyileştirmeler devam ediyor. Okumlumuzun isim tabelalarını güncel tasarım formatına uygun olarak yeniledik. Emeklerinden dolayı sayın velilerimiz Abdullah Eroğlu, Şaban Ersak ve okul aile birliği başkanı Musa Akın'a; desteklerinden dolayı hemşerimiz Cevdet Gencer'e teşekkür ederiz.